Huwelijk achtergrondTijdschrift voor huwelijk maken

Een onvergetelijke trouwdag?

Maak een huwelijksglossy! meer info

Afscheidscadeau collegaTijdschrift afscheid collega

Vertrekkende collega?

Maak een magazine als afscheidscadeau meer info

Verjaardagsmagazine achtergrondVerjaardag magazine maken

Persoonlijk verjaardagscadeau geven?

Maak een magazine als verjaardagscadeau! meer info

Achtergrond houtMagazine voor dierbaren

Wees lief voor elkaar

Bel elkaar vaker of stuur een persoonlijk magazine meer info

Achtergrond schoolopdrachtSchoolopdracht magazine

Belangrijk schoolproject?

Maak een magazine voor je schoolopdracht meer info

Stel een uniek cadeau samen. Maak een magazine.  Nu proberen!

Magazine maken

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht je van een magazine maken! Een magazine maken is leuk voor een bruidspaar, je vertrekkende collega, een vriendin of je moeder. Laat op een unieke manier zien hoeveel je van deze persoon houdt. Met het programma van Lady Glossy kun je simpel en snel een glossy of tijdschrift maken.

Begin met ons gratis programma, verzamel je foto’s, schrijf wat artikelen en bestel je eigen magazine. Een magazine is leuk om te maken, leuk om te geven en leuk om te krijgen.

1. Stijl samenstellen

Kies een kleurstelling en lettertype stijl. Deze vormen de basis van het magazine. Wij hebben een sjabloon samengesteld die je voor elke gelegenheid kan gebruiken. Je hoeft dus geen ontwerper te zijn! Hierna kun je zelf elementen toevoegen en de indeling veranderen. Maak het zo uitgebreid of eenvoudig als je zelf wilt.

2. Tekst en foto’s invoegen

Schrijf teksten, of vraag anderen een stukje te schrijven. Zo vul je een pagina met een column, in de vorm van ‘Cijfers & feiten’ of met een pakkende uitspraak of quote. De teksten kun je eenvoudig intypen, plakken of plaatsen als compleet PDF document. Maak de pagina’s af met bijpassende foto’s.

3. Magazine(s) bestellen

Controleer goed of alles op zijn plaats staat en of je niets bent vergeten. Een bestelling plaatsen kan al vanaf 1 magazine. Wil je meer magazines? Dan wordt de prijs per exemplaar lager. Het magazine wordt in een stevige verpakking toegezonden. Lees ook meer informatie over een proefexemplaar, de prijzen en de levertijden.

Complimenten van onze klanten:

Vandaag heb ik de glossy ontvangen. Het is geweldig! Ik weet zeker dat we er iemand heel blij mee gaan maken.

Rianne

We wilden even laten weten dat we de Glossy ontvangen hebben. Ziet er prachtig en keurig verzorgd uit. Dankjewel voor de goede service en snelle actie, we zijn er erg blij mee.

Martine en Elles

In één woord: fantastisch! Vanmiddag ontvangen. Wat een kwaliteitsniveau. Groeten van een zeer tevreden klant!

Jeremy

Even een mailtje om te zeggen dat ik enorm blij verrast ben met de kwaliteit van Lady Glossy. Super programma, super service en geweldige kwaliteit! Complimenten!

Miranda

Ik wilde even melden dat ik ERG tevreden ben met het tijdschrift en het programma. Het ziet er tof uit. Mooi, stevig papier en de kleuren erg mooi! En snelle reacties bij de servicedesk. Ben er erg blij mee (en mijn ouders vast ook)!

Wieke

Mijn complimenten over het gebruiksgemak en ik verwacht dat het eindresultaat heel mooi zal zijn. Ik heb tenslotte al eerder een tijdschrift bij jullie laten maken.

Betty

Wij hebben het tijdschrift geheel naar tevredenheid ontvangen, complimenten voor de kwaliteit en service. Echt super mooi verzorgd door jullie! Hierdoor konden wij een prachtige kado geven.

Elles

Wat een prachtig magazine! Heel erg bedankt voor jullie mooie drukwerk! We zijn er erg blij mee!

Mirjam

De glossy's zijn binnen. Wat een service, echt fantastisch. Mag ik jullie voordragen voor 'de warme douche' van Radar?

Agnes

Het magazine dat ik besteld heb, mocht ik goed ontvangen. Ik ben er zeker van dat mijn collegaatje niet zal weten wat haar overkomt en er traantjes zullen vloeien. Dank voor jullie vlugge service en goede afhandeling.

Nancy