Naar het magazine programma

Maak nu een magazine met het online programma. Het gebruik van dit programma is gratis. Je betaalt pas als je besluit om het magazine te bestellen.

Maak je magazine via Magezino voor de beste gebruikerservaring en de mooiste sjablonen.

✓ Service zoals je gewend bent
✓ Ontwikkeld door dezelfde mensen
✓ Met extra opties en een mooier eindresultaat

 

Meer info (Magezino.nl)

Bestaand document afmaken?

Open hieronder het Lady Glossy programma om verder te werken.

Let op: Het Lady Glossy programma zal binnenkort vervallen. Rond je bestelling af vóór juni 2024 om zeker te weten dat het document nog kan worden verwerkt.

 

Foto’s en teksten invoegen

Plaats foto’s en teksten in het magazine. Het sjabloon geeft je leuke ideeën voor de invulling. Vul het sjabloon gemakkelijk in of pas alles naar je eigen smaak aan.

In 30 seconden jouw stijl samenstellen

Kies een kleurstelling en lettertype stijl en stel in 30 seconde jouw eigen stijl samen. Deze is voor 100% aanpasbaar, maar vormt wel een goede basis voor jouw ontwerp.

PDF documenten invoegen

Via het programma kun je gemakkelijk PDF documenten uploaden en plaatsen.

Op verschillende computers werken en samenwerken

Jouw magazine bestand wordt online opgeslagen. Met je inloggegevens kun je overal en op elke computer verder werken aan het magazine.

Beveiligde verbinding

De online verbinding is met SSL beveiligd en gecertificeerd. Aangemaakte projecten blijven in ieder geval 1 jaar bewaard, tenzij je deze zelf verwijderd. Je kan dus altijd en overal met een beveiligde verbinding aan het magazine werken.

Magazine(s) bestellen

Ben je klaar met het magazine? Bestel het magazine dan vanaf 1 exemplaar. Hierna kun je ook een PDF document downloaden (voor digitaal gebruik), zonder watermerk.