Ga je binnenkort trouwen? Dan moet je vast nog een hoop voorbereiden en hoe kun je dat beter doen dan op de Love & Marriage beurs. Dé plek waar fotograven, banketbakkers, koetsiers, visagistes en ontwerp(st)ers bij elkaar komen.

Alle interessante bedrijven op 1 locatie waardoor jullie je goed kunnen oriënteren voor de mooie dag. Er is een modeshow waaruit je inspiratie kunt halen en natuurlijk kun je hier en daar genieten van een hapje en een drankje. Bedrijven bieden je interessante aanbiedingen, waar je als aankomend bruidspaar je voordeel van kunt doen.

Lady Glossy op de beurs

Veel bruidsparen maakte na hun bruiloft een magazine bij ons en daarom hebben wij een stand op de Love & Marriage beurs. Op 8 en 9 december (2012) staat Lady Glossy op stand B01, dicht bij de ingang van de beurs. Wij staan daar met speciale bruiloftpakketten voor 50 magazines. Erg leuk om je gasten als bedankje een magazine te sturen van de onvergetelijke dag.

Wil je Lady Glossy eens uitproberen? Wij bieden alle beursbezoekers een waardecheque aan t.w.v. € 20,00, voor de prijs van € 12,50. Zo kun je voor slechts € 12,50 je eigen glossy magazine maken. Denk aan een proefexemplaar, een magazine voor jullie zelf als bruidspaar of voor een ander thema naar keuze.

Stap jij op de cover?

Kom bij ons in de stand en laat jezelf op de cover schieten! Wij fotograferen jou, of jullie als paar, en geven je hierbij met 1 druk op de knop een beeld van hoe jouw magazine eruit zo kunnen komen te zien. Na de beurs kun je de foto downloaden via LadyGlossy.nl om te delen via Facebook of Twitter.

Kom gezellig langs. Heb je nog geen kaartjes? Bij het entree worden deze verkocht voor € 15,- p/s. Rai Amsterdam (hal 9), 8 en 9 december 2012, tussen 10:00 en 17:00 uur.

Hoe maak je een glossy?

  1. Download en installeer de gratis software
  2. Maak je eigen glossy magazine
  3. Bestel en ontvang in ca. 4 werkdagen