Deel vanaf nu ook jouw glossy op Facebook!

Door 16 maart 2012Digitaal magazine, Glossy maken

Maak je vanaf nu een glossy? Dan is het mogelijk om jouw glossy online te bekijken en te delen per e-mail, via Facebook, LinkedIn en Twitter!

Vernieuwde klantensysteem

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de lancering van het vernieuwde klantensysteem. Zodra je jouw glossy door wilt sturen, kom je op ons klantensysteem terecht. Hier kun je kiezen hoeveel magazines je wilt bestellen, waar deze bestelling afgeleverd mag worden en op welke wijze je wilt afrekenen.

Orderstatus bekijken en klantgegevens wijzigen

Nadat je een bestelling hebt gedaan, kun je de status van jouw bestelling bekijken op login.ladyglossy.nl. Daarnaast kun je jouw bestelling vanaf nu online bekijken en delen per email of via Facebook, LinkedIn en Twitter. Zo kunnen ook jouw vrienden een sneak preview krijgen van jouw glossy magazine!

Naast bovenstaande verbeteringen is het klantensysteem nu een stuk overzichtelijker en is het vanaf nu mogelijk om orders te herbestellen.

Heb jij nog geen glossy gemaakt?

Probeer het dan direct uit met onze gratis glossy software. In ca. 3 werkdagen zul jij, net als de grootste celebrity’s, beschikken over jouw eigen glossy magazine!

Laat een reactie achter