Bij Lady Glossy kun je zelf je eigen magazine maken, maar wat is de kwaliteit hiervan? Ik ga het allemaal uitleggen op deze pagina.

Standaard glossy magazines

Standaard leveren wij self-cover magazines. Dit betekend dat het binnenwerk van het blad van hetzelfde papiertype is als het omslag. Elke pagina wordt geprint op 170 grams, half-glanzend papier. 170 gram is een mooie papierdikte bij magazines van 12 tot 32 pagina’s. Bij een wat grotere hoeveelheid pagina’s gebruiken wij dunner papier voor een mooier resultaat. Wanneer alle pagina’s zijn geprint, wordt het blad geniet en gevouwen, zodat er een boekje ontstaat.

De afloop en de overvul van het papier moeten nu nog worden afgesneden en daarna is het blad klaar om te worden ingeseald. Dit is om te voorkomen dat het magazine beschadigd. Ook wordt de bestelling in een stevige kartonnen envelop verzonden en bij grote oplagen in een doos.

Net als de grote bladen worden de magazines niet op A4 geprint, maar op een aangepast formaat. De Linda wordt bijvoorbeeld gemaakt op 23 x 27,5 cm. De Grazia op 22 x 29 cm en de Jackie op ongeveer 20,5 x 27,5 cm. Wij hebben de gulden middenweg gekozen met ons eigen formaat.

Wij leveren de standaard magazines op 22 x 27,5 cm.

Kwaliteit Lady Glossy

Glossy magazines op maat

De bovenstaande specificaties zijn van toepassing op de standaard bestellingen bij kleine oplagen. Overige mogelijkheden zijn:

  • Gedrukt i.p.v. geprint
  • Aangepast formaat
  • Glanzend omslag
  • Omslag van een ander papiertype
  • Gelijmde of genaaide magazines

De bovenstaande opties zijn al mogelijk vanaf 1 exemplaar, maar prijstechnisch worden deze prijzen een stuk aantrekkelijker met een hogere oplage. Er zitten namelijk meer werkuren in om de apparatuur op de juiste manier af te stellen. Je hebt dan wel kwaliteit op maat! Wij leveren dit graag voor je.

Wil je meer informatie over magazines op maat?
Neem contact op met Lady Glossy