Ben je benieuwd hoe jouw persoonlijke magazine geproduceerd wordt? Ik ga het je vertellen!

Bij Lady Glossy kun je kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen, namelijk:

  • Geniet standaard
  • Geniet + glans
  • Gelijmd + glans

Koop je een auto? Dan volgt je auto een bepaalde route door de fabriek, op basis van de gekozen opties. Dat is bij de magazine uitvoeringen ook het geval. Bij het produceren van een magazine zijn dit de stappen die wij doorlopen:

  • Bestandscontrole
  • Printen
  • Eventueel een glanslaag aanbrengen
  • Hechten (nieten of lijmen)
  • Schoonsnijden
  • Inpakken & verzenden

 

De productiehal

Bestandscontrole, printen en een glanslaag aanbrengen

Als service checken we jouw geuploadde bestelling. Wij checken bij elke bestelling of het ontwerp goed is aangeleverd. Alle pagina’s worden geprint, en als je voor een glanzend omslag kiest, dan printen wij deze op dikker papier. Ook brengen wij op deze covers een glanslaag aan voor extra stevigheid en een extra luxe uitstraling.

Hechten

Heb je gekozen voor een geniet magazine? Dan brengen wij 2 nietjes aan om de pagina’s aanéén te hechten. Bij de gelijmde versie zal de afwerker ervoor zorgen dat er goede lijm wordt aangebracht in de rug van het blad. Vervolgens wordt het cover hier omheen gevouwen.

Schoonsnijden, inpakken & verzenden

De magazines zullen worden schoongesneden op 27,5 x 21 cm. Een mooi formaat voor magazines. Dan is het magazine klaar om verpakt te worden in een stevige kartonnen envelop, om deze daarna te verzenden.

Grote oplagen

Koop je een magazine in de winkel? Dan wordt deze meestal geproduceerd in een oplagen van tienduizenden exemplaren. Met deze enorme aantallen is de winkelprijs terug te brengen naar slechts enkele euro’s per magazine.

Bij Lady Glossy bieden we de mogelijkheid om magazines vanaf 1 exemplaar te bestellen, maar natuurlijk is een grotere oplagen ook mogelijk. Het 2e exemplaar is al goedkoper.

Magazines printen

Voor de enkele exemplaren gebruiken wij een printen van erg hoge kwaliteit. Deze printer kun je niet op je vensterbank of bureau zetten. Hij is namelijk rond de 8 meter lang.

Magazines drukken

Bestel je honderden tot duizenden magazines? Dan worden deze gedrukt op een échte drukpers die direct full-color drukt en die tegelijkertijd een lak-laag kan aanbrengen.

Nog niet je eigen magazine gemaakt?

Download gratis onze magazine software en probeer het zelf uit! Een magazine is verkrijgbaar vanaf € 17,95 en wordt goedkoper naarmate je meerdere magazines besteld. Gewoon leuk om cadeau te doen aan een jarige, een bruidspaar of aan een persoon die je graag eens in het zonnetje zet.

Download nu de software voor Windows
Download nu de software voor Mac