In 1 jaar tijd hebben veel mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij Lady Glossy een eigen glossy magazine te maken. Sommige mensen maakte een glossy voor zichzelf en nog meer mensen maakte een glossy voor een ander.

Wij ontvangen veel leuke reacties en de vraag naar een nog luxere uitgave is bij ons erg gestegen. Daarom vervangen wij de bestaande uitvoering voor 3 verschillende glossy-uitvoeringen, namelijk:

Geniet standaard (vanaf € 17,95, vergelijkbaar met de bestaande uitvoering)
Een self-cover magazine, bestaande uit minimaal 12 pagina’s, geniet in de rug en uit te breiden tot maximaal 64 pagina’s. Bij deze uitvoering wordt zowel het omslag als het binnenwerk geprint op 150 grams half-glanzend papier.

Geniet + Glans (vanaf € 22,95)
Ook deze uitvoering is voorzien van minimaal 12 pagina’s, geniet in de rug en uit te breiden tot maximaal 64 pagina’s. Het binnenwerk is geprint op 150 grams half-glanzend papier. Het omslag is geprint op extra stevig papier (250 grams) en is aan de buitenkant voorzien van een glanslaminaat, dat extra goed bestand is tegen krasjes e.d.

Gelijmd + Glans (12 extra pagina’s inbegrepen, vanaf € 36,95)
De gelijmde versie is de meest luxe uitvoering en heeft een vergelijkbare uitstraling met de grootste en vooraanstaande bladen in de schappen. Bij deze uitvoering zijn er 12 extra pagina’s bij de prijs inbegrepen, namelijk 24 en deze kun je uitbreiden tot maximaal 200 pagina’s. Ook dit omslag is geprint op 250 grams papier en is voorzien van een glanslaminaat voor een extra glamorous uitstraling. Een 150 grams binnenwerk, uit te breiden per 2 pagina’s. Ongetwijfeld de mooiste uitvoering.

Wil je één van de bovenstaande glossy magazines bestellen? Download dan onze vernieuwde software of update je bestaande software om direct aan de slag te gaan!

Heb je nog vragen over de verschillende uitvoeringen? Plaats hieronder een bericht of neem contact met ons op.

Lees ook
Lady Glossy 1 jaar: Alle acties
Ontvang gratis een fles Martini
Win 2 kaartjes voor Lady Gaga

Hoe werkt het?
Wat kost het?
Aan de slag!