Na enkele maanden werk is sinds gisteren is de nieuwe software van Lady Glossy te downloaden. De software is voorzien van nieuwe opties en mogelijkheden. We zetten ze hieronder op een rijtje.

 


Nieuwe producten
In deze software is de huidige magazine uitvoering vervangen voor 3 verschillende glossy-uitvoeringen. Een geniette self-cover uitvoering, een geniette uitvoering met luxe omslag en een gelijmde uitvoering met een luxe omslag. Lees meer over de nieuwe producten.


Thema’s
Veel van onze klanten hebben aangegeven dat ze het prettig vinden dat je via onze software kunt werken met een template of sjabloon, die je zelf kunt aanpassen aan je eigen wensen. Dit heeft ons de inspiratie gegeven om verschillende thema’s te ontwikkelen, namelijk een thema voor een verjaardags glossy, een portfolio glossy, een personal glossy en een huwelijks glossy. Download de gratis software en ontdek de nieuwe thema’s.


Koppeling met Facebook
Gebruik foto’s van jezelf of van vrienden via de Facebook koppeling. Je kan gemakkelijk bladeren door jouw vrienden en direct een album gebruiken bij de opmaak van jouw glossy magazine. Echter is de kwaliteit van Facebook foto’s soms niet optimaal, voor pagina-vullende foto’s adviseren we je om een foto te gebruiken die je rechtstreeks van je computer gebruikt. Toch is het erg leuk en simpel om foto’s van Facebook-vrienden in jouw glossy te plaatsen via deze optie.

Nieuwe opmaak-opties
Via de nieuwe software kun je gebruik maken van nieuwe opmaak-opties. Zo kun je bijvoorbeeld je teksten omlijnen, schuintrekken en je hebt meer opties voor het uitlijnen van teksten. De opties maken het makkelijker om je magazine op te maken.

Zelf de nieuwe opties ontdekken? Download de nieuwe software en ga direct aan de slag!

Lees ook
Lady Glossy 1 jaar: Alle acties
Win 2 kaartjes voor Lady Gaga