Een maand of twee geleden kregen we van Antoinette de vraag of we ook magazines drukken in grote oplagen. Het antwoord was uiteraard “ja”. Via onze software heeft ze samen met collega’s en sponsoren een magazine samengesteld dat nu verschijnt in het Best Western hotel, het wordt uitgereikt op de bijbehorende expositie en er is media aandacht vanuit Australië. Er is zelfs een ISBN nummer voor gereserveerd! Het beloofd een groot succes te worden. Hieronder het verhaal van Antoinette:

’n Bende van 5. Een multidisciplinaire kijk op Art. Hier begint mijn zoektocht. Ik wilde iets bijzonders. Vorig jaar begon ik met ’n Bende van 5. Wat dit is vertel ik je nu: Vijf disciplines, koks, beeldendkunstenaars, musici, wijnkenner en dit jaar de imker. Samen geven wij een interpretatie op het thema Art & Honey. Ik, één van de beeldend kunstenaars zoekende naar iets bijzonders. Dit samen zijn en beleven wilde ik vastleggen in een vorm, en ik koos voor Lady Glossy.

Dat ging niet zomaar. Doorslaggevend was het verhaal over kwaliteit aan de andere kant van de telefoonlijn. In zijn prijsvoorstel wist hij zijn creativiteit kracht te geven. Hij gaf blijk van de inhoud waar ik mee bezig ben. Ik voelde dat mijn boodschap gehoord en begrepen is. Al spoedig viel een proefglossy op de deurmat en dat maakte mijn keuze definitief.

Ik feliciteerde Rick van Lady Glossy en vertelde dat ik graag met hem dit project wilde vorm geven. Het programma was al stevig onder de loep genomen en vergeleken met andere. Ik miste hier en daar wel wat, maar eigenlijk ook weer niet. Hij was zo snel en handig met zijn oplossingen en er ontstond een zeer plezierige samenwerking.

We hadden het over de inhoud en als kunstenaar zoek je de grenzen van het kunnen op. Het liefst ga je er over heen. Ik kan je vertellen: Rick, wist waar ik het over had en liet niets aan het toeval over. Na twee maanden is het zover. De glossy ’n Bende van 5 is gedrukt. Ik gun het iedereen, die denkt “dit wil ik ook”, neem een kijkje in mijn glossy. Ik ben super trost samen met mijn collega’s en sponsoren die onze glossy mogelijk gemaakt hebben.

Wat ik nog wil vertellen: Ik heb de glossy’s persoonlijk opgehaald, kennis gemaakt met Rick en gezien waar dit mooie werk gedrukt wordt. Ook de vele mogelijkheden die deze drukkerij te bieden heeft. De volgende keer vergelijk ik niet meer. Ik weet waar ik terecht kan. Even een belletje naar Rick. Samen werken dat kan hij. Dank je wel Rick.