Irma van kwekerij De Fruithof maakte onlangs een magazine ter promotie van het bedrijf. De Fruithof is een kwekerij voor fruitbomen en fruitplanten voor in de particuliere tuin. Zij leveren aan vrijwel alle grote tuincentra in Nederland en er wordt een deel van de planten geëxporteerd naar het buitenland. Irma deelde haar verhaal met ons en schreef het volgende:

Ik heb een magazine gemaakt om te gebruiken als bedrijfspresentatie op beurzen. Een flyer of informatie die je zelf hebt geprint wordt makkelijk weggegooid. We hopen dat dit magazine langer bewaard zal worden door onze (potentiële) klanten. Het magazine is gevuld met informatie over het bedrijf en ons fruitconcept voor tuincentra.

De inhoud

In het magazine staan nieuwe producten voor het volgende seizoen en we hebben een aantal pagina’s gevuld met mooie sfeerfoto’s. Tevens hebben we nog twee recepten met fruit toegevoegd om er op die manier een leuk en afwisselend magazine van te maken met veel verschillende items.

Mijn ervaring met de software

De software van Lady Glossy is makkelijk in gebruik. Eigenlijk wijst alles zichzelf en als je er echt niet uit komt kun je altijd even een mailtje sturen naar Lady Glossy. Ze helpen je dan verder op weg. Het magazine is mooi geworden, we zijn tevreden over het eindresultaat!

Mijn tip:

Maak goed gebruik van het ‘liniaal-tooltje’, zodat je marges en witruimtes op alle pagina’s gelijk zijn. Dit zorgt er voor dat je magazine er netjes en strak uitziet.