Linda maakte met de hulp van familie en vrienden een magazine voor haar moeder, Beb. In het magazine stonden vakantiefoto’s, een advertentie van een vakantiebestemming, haar favoriete parfum, een gerecht en allerlei leuke artikelen. Kortom, alles rondom Beb. Ook kwamen de kleinkinderen aan het woord. Dit zegt Linda over het maken van het magazine:

Ik heb een glossy voor mijn moeder gemaakt a la Bep Monde. Het is ontzettend leuk geworden en een hele originele verassing. De software is gemakkelijk in gebruik en mocht je met een vraag zitten, dan werd daar heel snel en goed op gereageerd. Iedereen was super enthousiast.

In het magazine schreef Linda aan Beb:
De Beb Monde is een feit.

De laatste weken heb ik, met een heel team om mij heen een prachtig blad weten te maken. En… Ik kan zeggen: het was de moeite waard!
Met een paar weken voor de beruchte ‘deadline’ was het nog even flink aanpoten voor mij. Maar gelukkig kreeg ik veel steun en dacht iedereen goed mee. Alle hulplijnen zijn daarbij ingezet en de mails, ideeën, foto’s, anekdotes etc. stroomden binnen. Behalve de stress was er ook een hoop voorpret (zoals jou het huis uit krijgen om vervolgens stiekem foto’s in huis te maken).

En nadat we erachter kwamen wanneer jij je afspraak bij de kapper had, waren ook die foto’s snel geregeld. Ook de diva’s van jouw kaartclub hadden genoeg stof om het hele blad mee te vullen (bedankt meiden voor jullie enthousiaste medewerking)!

Lieve mam, je zult verrast zijn!
Linda xxx