Je eigen glossy maken doe je zo!

Door 8 augustus 2011Glossy maken

Lijkt het jou ook niet leuk om op de cover te staan van jouw eigen magazine? Of wat dacht je van een vriendinnen-blad? Altijd leuk om cadeau te geven. Denk aan een magazine na je vakantie, een roddelblad of een blad van die te gekke party.

In dit artikel leg ik je uit hoe je in 3 stappen je eigen glossy magazine kunt maken.

1. Download & Installeer Lady Glossy

Via Lady Glossy kun je gratis de software downloaden, waarmee je jouw glossy ontwerpt. De software is beschikbaar voor zowel Mac als Windows computers en staat binnen enkele minuten op jouw computer. Ga naar www.ladyglossy.nl/downloaden om het direct uit te proberen.

2. Stel je eigen glossy samen

Bedenk het onderwerp van jouw glossy. Ga je bijvoorbeeld een huwelijks glossy maken? Een vriendinnen glossy of een portfolio glossy? Wees creatief en verzin de leukste inhoud.

Verzamel de foto’s die je in jouw glossy wilt hebben en laadt deze in de software. Na het inladen kun je de foto’s op de gewenste pagina en positie slepen. Ook kun je foto’s als achtergrondfoto gebruiken.

Een glossy maak je af met jouw teksten en quotes. Wat wil je vertellen aan familie of vrienden? Iets over jezelf, je vriendinnen, je hobby’s of over de vakantie? Wil je een levenswijsheid meegeven? Natuurlijk kun je ook iets vertellen over jouw hotspots en over de trend van het moment.

Een glossy is leuk voor nu en voor later.

3. Bestellen & ontvangen

Ben je klaar? Dan ben je nog maar een paar klikken verwijderd van jouw creatie! Klik op het winkelwagentje om jouw glossy te bestellen. Je kunt nu kiezen of je één, of meerdere exemplaren je wilt bestellen. Ook kun je veilig en online betalen via creditcard of iDeal. Na de betaling kun je jouw foto’s uloaden zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen. Gefeliciteerd..! Jouw glossy ligt binnen ca. 3 werkdagen op de mat.

Bekijk hieronder een glossy voorbeeld:

Laat een reactie achter