Leverdatum berekenen

Wij leveren magazines binnen Nederland in ongeveer 2 tot 4 werkdagen, afhankelijk van de gewenste magazine uitvoering en het bestelmoment. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 14:00 uur? Dan gaat de productie diezelfde dag nog van start. Bereken hieronder wanneer je de bestelling uiterlijk moet plaatsen om de magazines op tijd in huis te hebben.

Let op: er is een grotere kans op vertragingen bij post- en pakketbezorgers t/m de eerste week van januari. Houdt er rekening mee dat de onderstaande planning kan uitlopen. Het is mogelijk om bestellingen af te halen in Almere. Mocht je dit willen, neem dan na bestelling even contact met ons op.
Selecteer de gewenste leverdatum, uitvoering en het land.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland en België zijn € 3,95 ongeacht de grootte van de bestelling.

Leveringswijze

Bestellingen tot 3 a 4 exemplaren passen meestal door de brievenbus en het is niet nodig om hiervoor thuis te blijven. Als het pakket niet meer door de brievenbus past, maken wij hier een pakketzending van. In beide gevallen word het pakket naar verwachting de volgende dag afgeleverd.

Grotere oplage?

Het is prettig om het magazine éérst te zien, voordat je de definitieve bestelling plaatst. Zo heb je daarna nog de mogelijkheid om het magazine aan te passen. Wil je een proefexemplaar ontvangen? Houdt er dan rekening mee dat je deze eerder bestelt.

Als je een proefexemplaar wilt ontvangen, bestel dan 1 magazine via het programma. Bij bestelling van 10 exemplaren of meer, compenseren we de eerder gemaakte kosten door 1 extra magazine gratis mee te leveren. Stuur ons een mailtje nadat je de definitieve bestelling hebt geplaatst, dan zorgen wij ervoor dat het extra magazine gratis zal worden meegeleverd.