Levering

De levering binnen Nederland duurt meestal 2 tot 4 werkdagen *, afhankelijk van de gewenste uitvoering en het bestelmoment. Elke werkdag om 14:00 uur gaat de productie van start.

  • Een geniet magazine word meestal de volgende werkdag verzonden
  • Een gelijmd magazine word meestal na 2 werkdagen verzonden

Leveringen binnen Nederland

Besteld op: Verwachte levering *
Geniete magazines:
Verwachte levering *
Gelijmde magazines:
Zaterdag of zondag: Woensdag Donderdag
Maandag voor 14:00 uur: Woensdag Donderdag
Dinsdag voor 14:00 uur: Donderdag Vrijdag
Woensdag voor 14:00 uur: Vrijdag Zaterdag
Donderdag voor 14:00 uur: Zaterdag Dinsdag
Vrijdag voor 14:00 uur: Dinsdag Woensdag

* Let op: Meestal klopt deze verwachting, maar dit is geen garantie. Het is raadzaam om, indien mogelijk, eerder te bestellen. Mocht de zending vertragen, dan heb je hier rekening mee gehouden en dit voorkomt dat je (in het geval van een cadeau) met lege handen zult staan.

Geen productie op deze (feest)dagen:

  • Koningsdag, vrijdag 27 april
  • Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei
  • 2e Pinksterdag, maandag 21 mei
  • 1e Kerstdag, dinsdag 25 december
  • 2e Kerstdag, woensdag 26 december
  • Oudejaarsdag, maandag 31 december

Leveringen naar België

Houdt er rekening mee dat zendingen naar België ongeveer 2 tot 3 werkdagen duren. De levering naar België duurt dus ongeveer 1 tot 2 werkdagen langer, dan het bovenstaande schema aangeeft.

Verzendkosten

Nederland: € 2,95
België: € 2,95

Leveringswijze

Bestellingen tot 3 a 4 exemplaren passen meestal door de brievenbus en het is niet nodig om hiervoor thuis te blijven. Als het pakket niet meer door de brievenbus past, maken wij hier een pakketzending van. In beide gevallen word het pakket naar verwachting de volgende dag afgeleverd.

Grotere oplage?

Het is prettig om het magazine éérst te zien, voordat je de definitieve bestelling plaatst. Zo heb je de kans om eventuele foutjes nog aan te passen. Wil je een proefexemplaar ontvangen? Houdt er dan rekening mee dat je deze eerder besteld.

De bestelling van het proefexemplaar, is gewoon een bestelling in oplage 1. Bij bestelling van 15 exemplaren of meer, leveren we ter compensatie gratis 1 extra magazine. Stuur ons even een mailtje nadat je de definitieve bestelling hebt geplaatst, dan zorgen wij dat er 1 extra magazine zal worden geproduceerd.