Leverdatum berekenen

Wij leveren magazines binnen Nederland in ongeveer 2 tot 4 werkdagen, afhankelijk van de gewenste magazine uitvoering en het bestelmoment. Elke werkdag om 14:00 uur gaat de productie van start. Bereken hieronder wanneer je de bestelling uiterlijk moet plaatsen om de magazines op tijd in huis te hebben.


Selecteer de gewenste leverdatum, uitvoering en het land.

Verzendkosten

Nederland: € 2,95
België: € 2,95

Leveringswijze

Bestellingen tot 3 a 4 exemplaren passen meestal door de brievenbus en het is niet nodig om hiervoor thuis te blijven. Als het pakket niet meer door de brievenbus past, maken wij hier een pakketzending van. In beide gevallen word het pakket naar verwachting de volgende dag afgeleverd.

Grotere oplage?

Het is prettig om het magazine éérst te zien, voordat je de definitieve bestelling plaatst. Zo heb je de kans om eventuele foutjes nog aan te passen. Wil je een proefexemplaar ontvangen? Houdt er dan rekening mee dat je deze eerder besteld.

De bestelling van het proefexemplaar, is gewoon een bestelling in oplage 1. Bij bestelling van 15 exemplaren of meer, leveren we ter compensatie gratis 1 extra magazine. Stuur ons even een mailtje nadat je de definitieve bestelling hebt geplaatst, dan zorgen wij dat er 1 extra magazine zal worden geproduceerd.