Linda’s passie voor de LINDA

Door 1 november 2012Glossy maken

Linda de Mol werd gezien als een ietwat brave vrouw, totdat zij het gezicht werd van haar blad de LINDA, ze gigolo’s ging weggeven en het blad werd uitgebracht in verschillende taboe-doorbrekende thema’s. Het blad wordt door bijna 1 miljoen Nederlanders gelezen en is daarmee het nr. 1 personality magazine van Nederland. Maar hoe komt dat? Wat is Linda’s passie voor de LINDA?

Eerlijkheid, herkenbaarheid en humor

“Wat zich in mijn hoofd afspeelt moet in het blad komen”, vertelde Linda bij Koffietijd. In het blad komen de dagelijkse dingen aan het bod die bij lezers van het magazine herkenbaar zijn. Linda is eerlijk en in het blad bespeur je een tikkeltje humor wat het tot een leuk blad maakt.

Taboe-doorbrekend

De LINDA wordt telkens in een nieuw thema uitgebracht en soms zorgt dit voor ophef in de media. Met onderwerpen als seks, homoseksualiteit en gigolo’s worden verschillende taboes doorbroken. Zo gaf ze in de 69e editie 25 gigolo’s weg die zowel in Nederland als in Duitsland voor een hoop media aandacht hebben gezorgd. De gewaagde onderwerpen geven een impuls aan het blad en Nederland wordt een stukje leefbaarder.

Positiviteit

In het Koffietijd interview verteld Linda dat de bestaande bladen te veel over mode, tassen en schoenen praten. Er wordt erg veel geklaagd en mensen hebben het allemaal erg zwaar. Nederlanders zijn klaar met klagen en in LINDA komen dagelijkse dingen met een positieve insteek aan bod.

Bekijk de Koffietijd uitzending met hoofdredactie Linda en Jildou

Koffietijd over LINDA magazine

Wil jij net als Linda op de cover?

Heb je vroeger niet gedroomd om als celebratie op de cover te komen van een magazine? Het is 2012 en het is voor iedereen mogelijk. Maak een magazine met jezelf, je moeder, een collega of je beste vriendin in de hoofdrol. Zet iemand voor 1 dag in het zonnetje met een uniek cadeau dat nooit meer van de magazine-stapel zal verdwijnen.

Zelf een magazine maken (vanaf € 17,95)

2 reacties

 • Mj Aben schreef:

  Beste ladyglossy,

  Ik wil jullie hartelijk danken voor het prachtige product en de professionaliteit!
  De software werkt erg makkelijk en er zijn legio opties.
  Fijn da jullie zo snel reageren op de mail.
  Super echt een aanrader

  Mvg Marie-José

Laat een reactie achter