Magazine prijzen

Bereken hieronder de prijs voor uw magazine(s). Vul een gewenst aantal in en het aantal pagina’s dat je graag zou willen vullen. De prijs verschijnt dan bij elke mogelijke uitvoering.

Voor welk product wil je de prijs berekenen?

ProefexemplaarMet watermerk
MagazineZonder watermerk

Bereken de prijs 

Prijs berekenen

Volumekorting

Bestel je meer dan één magazine? Dan ontvang je volumekorting. Hoe hoger de oplage, des te lager de prijs per exemplaar. De korting kan oplopen tot 92%. Vul hierboven het gewenste aantal in en bereken jouw korting.

* Het papier is half-glanzend en extra dik voor de meest luxe glossy uitstraling.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW onder voorbehoud van eventuele technische fouten. Indien het een zakelijk magazine betreft zal het BTW tarief van 21% van toepassing zijn.

Proefexemplaar

Het is prettig om het magazine éérst te zien, voordat je de definitieve bestelling plaatst. Zo heb je de kans om eventuele foutjes nog aan te passen. Wil je een proefexemplaar ontvangen? Bestel het magazine dan in oplage 1. Bij bestelling van 10 exemplaren of meer, leveren we ter compensatie gratis 1 extra magazine. Stuur ons even een mailtje nadat je de definitieve bestelling hebt geplaatst, dan zorgen wij dat er 1 extra magazine zal worden geproduceerd.

Let op: houdt er rekening mee dat je het proefexemplaar op tijd bestelt, om de definitieve bestelling nog op tijd te ontvangen. Zie ook: Leverdatum berekenen

Cadeauverpakking

Is het een cadeautje? Voor € 2,95 verpakken we het magazine in een antraciete cadeau envelop. We laten de cadeauverpakking open zodat je zelf het magazine kan bekijken voordat je het magazine cadeau geeft. De cadeauverpakking wordt voorzien van een bijpassende roze strik en gaat in een stevige witte A4 doos.

Wil je meerdere cadeauverpakkingen?
De meerprijs voor elk volgende cadeauverpakking is € 1,95.

Verzending

Bij bestelling van 2 exemplaren of meer, verzenden we de magazines gratis. Bovendien ontvang je volumekorting vanaf het 2e exemplaar, die kan oplopen tot 92%.

1 exemplaar, verzenden naar Nederland of België:€ 4,95
2 exemplaren of meer:Gratis

Waarom een magazine maken bij Lady Glossy?

Beste programma

Je stelt in 1 minuut je eigen stijl samen en vormt daarmee de basis voor het magazine. Daarna is alles aanpasbaar.

Mooiste magazine formaat

Het eindformaat is 21 x 27,5 cm. Géén zakelijk A4 formaat, maar een mooi gemiddelde van de bekende bladen.

Snelle ondersteuning

Als je ons tijdens kantooruren mailt, dan reageren we uiterlijk in 1 werkdag, maar meestal al binnen 1 uur.