Clubblad maken en printen

De grotere clubs en verenigingen hebben vaak een clubblad. Kleinere clubs weten soms niet dat het maken en het drukken van een clubblad inmiddels erg toegankelijk is geworden. Misschien denk je “Te duur”, “Te veel werk” of “Dat kunnen wij niet”, maar daar wil ik het nu juist met je over hebben!

Via Lady Glossy kun je een clubblad laten printen vanaf 1 exemplaar. Iedereen kan zelf snel en eenvoudig een magazine of clubblad maken. Door middel van een sjabloon in ons programma is het even eenvoudig als het maken van een fotoboek. Je hoeft dus geen ontwerper of graficus te zijn. Erg leuk voor later om de goede herinneringen van nu te omschrijven in een clubblad.

Nu een magazine maken

Een herinnering die gelezen mag worden

Een oefenwedstrijd tegen een bekende topclub, het jaarlijkse vrijwilligersfeest of de clubkampioenschappen… elk jaar zijn er meer dan genoeg memorabele momenten die je met de club meemaakt. Natuurlijk kan dit ook om je eigen team voor eeuwig vast te leggen, bijvoorbeeld wanneer één van de vaste teamleden afscheid neemt. Ook een jubileum van je club is een geweldig moment voor een glossy, waarin je de historie van je sportclub prachtig samen kunt vatten.

Wat zet je in een clubblad voor je sportclub?

Dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Laat ook andere clubleden meedenken. Denk bijvoorbeeld aan fotoverslagen van een toernooi, leuke anekdotes of spannende wedstrijdverslagen. Via ons blog vind je redactietips en opmaaktips waar je wellicht wat inspiratie bij kunt opdoen. Via onze gratis software kun je vandaag nog een clubblad maken.

Magazine specificaties:

Clubblad voorbeeld