Magazine maken voor een bruiloft

Stapt je zoon, dochter, broer of zus in het huwelijksbootje? Of ga je zelf trouwen? Gefeliciteerd! Jurk, locatie, taart en feest. Het hoort er allemaal bij. Voor deze dag valt er veel te regelen en veel te doen. Het moet tenslotte een onvergetelijke en geweldige trouwdag worden! Deze dag is het begin van een nieuw avontuur en het staat symbool voor een gelukkig leven met z’n tweeën. Om het nog iets mooier te maken willen we je kennis laten maken met een bijzonder cadeau: Een magazine maken voor het bruidspaar.

Wat kost het maken van een magazine?

Je kan het maken van een magazine, gratis uitproberen via ons online programma. De prijs is afhankelijk van de gekozen uitvoering, het aantal pagina’s en het aantal magazines. Eén magazine bestellen is mogelijk vanaf € 19,95. Hoe meer magazines je besteld, hoe lager de prijs per stuk. Bereken de prijs.

Magazine specificaties:

Cover, bruiloft / huwelijk

Magazine maken als huwelijkscadeau

Via ons programma kun je zelf een magazine samenstellen. Jij bepaald hoe het magazine eruit komt te zien, welke foto’s je plaatst en welke teksten je invoegt. Vraag ook familie en vrienden om te schrijven over de leuke momenten met het toekomstige bruidspaar. Vraag hen bijvoorbeeld om te schrijven over de leuke en warme momenten die ze hebben beleefd. Het bijzondere huwelijkscadeau maakt de herinnering aan de bruiloft blijvend.

 

Tips magazine maken als cadeau voor bruiloft:

  • Zamel teksten en foto’s in via familie en vrienden over het bruidspaar
  • Schrijf artikeltjes over de bijzondere momenten die zij hebben beleefd
  • Maak een pagina met cijfers of feiten
  • Plaats advertenties van de jurk, de eetgelegenheid en de bruidsauto

Magazine maken als bedankje

Ga je zelf trouwen? Dan kun je een magazine maken als bedankje aan alle genodigden. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Wat waren de redenen om te kiezen voor elkaar? En hoe ziet de toekomst eruit? Dat zijn onderwerpen die je in het tijdschrift kan verwerken. Bedank de bezoekers in de inleiding van het magazine voor hun komst en je hebt op deze manier een speciaal bedankje.

 

Tips magazine maken als bedankje aan gasten:

  • Maak foto collages van het bruidspaar, de ceremonie en het feest
  • Zet bij elke foto collage een bijpassende omschrijving
  • Plaats songteksten van de meest belangrijke muziek dat is afgespeeld
  • Bedank de gasten voor hun aanwezigheid