Personeelsblad maken of laten maken

Iedereen is gebaat bij een prettige werksfeer. Zowel de directie als de medewerkers, want klimt een bedrijf omhoog, dan groeien medewerkers mee. Zorgen voor een goede werksfeer begint voor iedereen bij zichzelf, maar als directie kun je een duwtje in de goede richting geven. Denk aan personeelsuitjes, teambuilding en het betrokken houden van medewerkers.

Voor betrokkenheid kun je denken aan een personeelsblad. Je geeft informatie over het bedrijf en je maakt ruimte voor discussie. Mensen gaan meedenken en komen met goede ideeën die het bedrijf te doen groeien. Laat ons helpen bij uw ontwerp, of maak uw personeelsblad van A tot Z alles met uw eigen (communicatie) medewerkers.

Nu een magazine maken

Werkwijze personeelsblad maken

 

1. De inhoud

Uw personeelsblad kan er nog zo mooi uitzien, zonder de juiste inhoud mist het zijn doel. Het is dus allereerst aan u om hier goed over na te denken. Het kan een goed idee zijn om hierbij ook enkele medewerkers te betrekken. Zo wordt uw personeelsblad een aantrekkelijk mix van belangrijke bedrijfsinformatie en inhoud met een wat luchtiger karakter.

2. Het ontwerp

Tenzij u in de grafische vormgeving werkzaam bent, is het visuele ontwerp van een personeelsblad waarschijnlijk iets waar u geen ervaring in heeft. De software van Lady Glossy heeft ontworpen sjablonen die alleen nog maar ingevuld hoeft te worden. Naast een aantal standaard ontwerpen bieden we ook de mogelijkheid voor een op maat gemaakt ontwerp. Zo straalt het blad perfect de identiteit van uw bedrijf uit.

3. De productie

Wanneer uw personeelsblad zowel qua vorm als ontwerp helemaal naar tevredenheid is, kan deze gedrukt worden. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden qua papier, een mooie laklaag en de afwerking. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de personeelsbladen bij uw bedrijf worden afgeleverd zodra deze klaar zijn.

Wilt u zelf een personeelsblad maken via onze software? Probeer het gratis uit. Wilt u gebruik maken van onze professionele dienstverlening voor het schrijven van teksten en het ontwerpen van personeelsbladen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Magazine specificaties:

Voorbeeld van een personeelsblad