Huwelijk achtergrondTijdschrift voor huwelijk maken

Een onvergetelijke trouwdag?

Maak een huwelijksglossy! meer info

Afscheidscadeau collegaTijdschrift afscheid collega

Vertrekkende collega?

Maak een magazine als afscheidscadeau meer info

Verjaardagsmagazine achtergrondVerjaardag magazine maken

Persoonlijk verjaardagscadeau geven?

Maak een magazine als verjaardagscadeau! meer info

Achtergrond houtMagazine voor dierbaren

Wees lief voor elkaar

Bel elkaar vaker of stuur een persoonlijk magazine meer info

Achtergrond schoolopdrachtSchoolopdracht magazine

Belangrijk schoolproject?

Maak een magazine voor je schoolopdracht meer info

Zelf een tijdschrift maken. Waardevol en uniek cadeau.  Nu proberen!

Tijdschrift maken

Is er een speciale gelegenheid of wil je iemand een keer écht verassen? Denk er eens over om een tijdschrift te maken voor een familielid, een bruidspaar, je vertrekkende collega of een goede vriendin. Een cadeautje ontvangen is leuk, maar dit is nog veel waardevoller als je een eigen tijdschrift ontvangt met hierin leuke herinneringen of een warme boodschap.

Je kan het tijdschrift helemaal zelf maken, of aan anderen vragen om een stukje tekst en wat foto’s aan te leveren. Vul het tijdschrift met foto’s van aangrijpende momenten en omschrijf de meest belangrijke momenten die je samen hebt beleefd. Omschrijf hoe speciaal de persoon is waarvoor jullie een tijdschrift maken en ontdek de speciale reactie die je zult ontvangen op het moment dat je het tijdschrift cadeau doet!

1. Tijdschrift stijl kiezen

Wij hebben een sjabloon samengesteld die je voor elke gelegenheid kan gebruiken. Kies je favoriete kleuren en lettertypes en deze worden automatisch toegepast in het sjabloon. Je kan binnen 5 minuten aan de slag en je hoeft geen ontwerper te zijn om een tijdschrift te maken. Het tijdschrift kan naar eigen wens worden ingevuld en alles is volledig aanpasbaar.

2. Tijdschrift vullen

Schrijf over aangrijpende momenten of vraag anderen om een stukje voor in het tijdschrift te schrijven. De ene schrijft een column, terwijl de andere ‘Cijfers & feiten’ benoemd voor de persoon in kwestie. Het is ook mogelijk om een Word document op te slaan als ‘PDF’ en deze kun je gemakkelijk in het tijdschrift toevoegen.

3. Tijdschrift(en) bestellen

Controleer goed of alles op zijn plaats staat en of je niets bent vergeten. Het is al mogelijk om 1 tijdschrift te bestellen. Wil je meer tijdschriften? Dan wordt de prijs per exemplaar lager. Het tijdschrift wordt in een stevige verpakking toegezonden en eventueel met cadeauverpakking. Lees ook meer informatie over een proefexemplaar, de prijzen en de levertijden.

Deze reacties gaven tijdschrift-makers:

Wat een prachtig tijdschrift heb ik vandaag in de bus gehad! Ik was blij met de globale indeling die jullie al hadden gemaakt en alle tips, bijv. over kleuren. Bedankt voor jullie support, als ik even niet meer verder kon!

José

Jullie service is echt super! Ik had het tijdschrift heel snel in huis en het ziet er echt zo uit als op het scherm.

Aletta

Vandaag heb ik de glossy ontvangen. Het is geweldig! Ik weet zeker dat we er iemand heel blij mee gaan maken.

Rianne

De glossy's zijn binnen. Wat een service, echt fantastisch. Mag ik jullie voordragen voor 'de warme douche' van Radar?

Agnes

Het magazine dat ik besteld heb, mocht ik goed ontvangen. Ik ben er zeker van dat mijn collegaatje niet zal weten wat haar overkomt en er traantjes zullen vloeien. Dank voor jullie vlugge service en goede afhandeling.

Nancy

In één woord: fantastisch! Vanmiddag ontvangen. Wat een kwaliteitsniveau. Groeten van een zeer tevreden klant!

Jeremy

Ik wil jullie nog even persoonlijk te bedanken voor je werk en service met betrekking met het tijdschrift. Hij ziet er echt super uit!! Wie de glossy bewonderd is ook helemaal enthousiast.

Jakolien

Even een mailtje om te zeggen dat ik enorm blij verrast ben met de kwaliteit van Lady Glossy. Super programma, super service en geweldige kwaliteit! Complimenten!

Miranda

Het is geweldig geweest! Met tranen heeft ze het tijdschrift ontvangen en ze was met stomheid geslagen. Mede door je aanwijzingen is het ook een echt geslaagd blad geworden. Nogmaals bedankt en veel plezier en succes met volgende producties.

Joop