Terwijl ze bij de LINDA schrijven over dagelijkse handigheidjes, rijkdom en leuke vrouwen must-haves, worden de BN-ers flink onderuit getrapt in de Story door paparazzi en roddeljournalisten. Elk magazine heeft een thema en elk magazine heeft een boodschap. Leuk zo’n tijdschrift maken, maar wat is jouw boodschap? Wij geven je 6 leuke en veel gebruikte thema-tips!

1. Vriendinnen tijdschrift

Vrienden maken het leven altijd mooier. Daarom is een persoonlijk tijdschrift over de mooiste herinneringen een ideaal cadeau dat je kunt geven aan je beste vriend of vriendin. Schrijf artikelen over de leukste, de gekste en de meest emotionele momenten die je hebt meegemaakt. Zoek er leuke foto’s bij en voilà: een prachtig tijdschrift waarmee je je beste vriend(in) ongetwijfeld heel blij zal maken.

2. Familie tijdschrift

Uiteraard is ook familie onmisbaar in je leven. Verzamel de mooiste foto’s met je familie en schrijf er leuke stukken tekst erbij. Maak eventueel verschillende kopieën en deel deze uit aan al je familieleden. Veel families hebben een eigen familie fotoboek thuis liggen. Een tijdschrift zou een leuke aanvulling zijn!

3. Jubileum tijdschrift

Wanneer je een bepaald jubileum wilt vieren, dan zal een jubileum tijdschrift een onvergetelijk cadeau zijn. Of je ouders nou 40 jaar getrouwd zijn of je vriend al 25 jaar ergens werkt, een jubileum verdient een cadeau! Versier het jubileum tijdschrift met mooie foto’s en schrijf leuke teksten. In al die jaren zijn er vast genoeg leuke, grappige, emotionele of gekke dingen gebeurd waar je over kunt schrijven. Een cadeautje kopen is een optie, maar een tijdschrift als cadeau maken is een stuk persoonlijker.

4. Afscheidstijdschrift

Heeft je collega een nieuwe baan gevonden? Maak dan een afscheidstijdschrift. De leuke momenten met je collega’s zul je nooit meer vergeten. Zorg ervoor dat je collega met een goed gevoel afscheid neemt.

5. Valentijn tijdschrift

Niets is origineler dan een persoonlijk tijdschrift als cadeau voor de liefde van je leven. Op 14 februari is het Valentijnsdag! Versier de cover van je tijdschrift met een gigantisch hart met daarop jullie foto. Plaats romantische gedichten en combineer deze met persoonlijke foto’s. Laat zien dat je nog steeds ontzettend veel van hem of haar houdt en steel nogmaals het hart van je geliefde! Maak een Valentijn tijdschrift.

6. Moederdag tijdschrift

Heb je genoeg van het geven van standaard cadeautjes als parfum of een bloemenboeket aan je moeder tijdens Moederdag? Geef haar dan een persoonlijk Moederdag tijdschrift cadeau. Moeders houden altijd van verrassingen. Laat zien dat je van je moeder houdt en maak een persoonlijk tijdschrift waar zij centraal staat.

Magazine voorbeelden bekijken
Prijzen
Nu een tijdschrift maken!