Magazine voor dierbarenHet liefst zou je vandaag nog op bezoek gaan om iemand een knuffel te geven. Helaas moeten we in deze tijd een gepaste afstand bewaren, om elkaar te kunnen beschermen.

Veel mensen vinden creatieve initiatieven om het sociale isolement te verlichten. Zo is er een telefonische Luisterlijn tegen eenzaamheid, worden er gratis bloemetjes bezorgd aan verzorgingstehuizen en doen taxichaffeurs een boodschapje voor de gene die dat zelf niet meer kunnen.

Wees lief voor elkaar

Geer & Goor zetten zich in tegen de eenzaamheid en daar kunnen we best wat van leren. We werken, brengen de kinderen naar school en weten soms niet meer waar we de tijd vandaan moeten halen. In tijden van crisis realiseren we ons wat echt belangrijk is, namelijk aandacht voor elkaar.

Denk aan je vader, moeder, opa, oma, broer, zus, je zoon, dochter of aan een onbekende. Bel elkaar wat vaker, vraag hoe het gaat en voer een gesprek. Schrijf een kaartje of maak een persoonlijk magazine voor de persoon die je het liefst vandaag nog een knuffel zou willen geven. Deze tijd raakt ons allemaal.

Maak een magazine

Je houdt van iemand, maar zegt dat niet zo vaak tegen deze persoon. Deze persoon weet het wel, maar soms is het heel prettig om dit in woorden te horen of terug te kunnen lezen. Schrijf in jouw woorden hoe je over iemand denkt en wat deze persoon voor jou betekend. Denk terug aan de mooie herinneringen die jullie samen hebben en voeg de foto’s van deze momenten toe aan het magazine.

Het magazine kun je samenstellen vanaf je computer en wij zorgen ervoor dat het magazine wordt afgeleverd bij de persoon die je het liefst vandaag nog een knuffel zou willen geven ♥️

Meer informatie
Hoe maak ik een magazine?
Bereken de prijs
Bereken de levertijd
Nu uitproberen!